LUNI - VINERI

SAMBATA

DUMINICA

09:00 - 18:00

Inchis

Inchis

INFORMATII & COMENZI

WHATSAPP

0749 86 18 18

0749 86 18 18

GARANTIA satisfactiei*

vezi detalii

Livrare gratuita prin curier la comenzi peste 800 lei

150+ MODELE DE INVITATII

100% PERSONALIZABILE

Poti opta pentru un design 100% nou

Daca nu ai gasit invitatia care sa te reprezinte, iti cream un design nou conform cerintelor tale, ca sa ai o nunta 100% autentica

ALEGE SA FII 100% ORIGINAL!

Daca iti doresti ca invitatiile tale sa fie cu adevarat speciale, alege serviciul nostru de personalizare 100% a invitatiilor de nunta! Te ajutam sa creezi invitatiile ideale, folosind design-uri unice, combinatii cromatice aparte, materiale sau stiluri speciale de text, toate pentru ca produsul final sa se potriveasca perfect cu tematica nuntii tale.

Iti oferim acest serviciu unic pe piata din Romania deoarece credem ca individualitatea fiecarui cuplu, a fiecarei nunti in parte, trebuie exprimata pana la cel mai mic detaliu.

Completeaza formularul de mai jos cu ideile tale legate de aspectul invitatiilor dorite, iar noi ne vom pune imaginatia la contributie pentru a realiza un model de invitatie numai al tau!

Completeaza formularul

Cum comand?

 • Dupa completarea si trimiterea formularului, te vom contacta pentru a-ti prezenta propunerile noastre si pentru stabili detaliile legate de aspectul invitatiilor tale de nunta.

 • Taxa pentru design unicat

  Costul pentru realizarea designului unicat este de 300 lei (TVA inclus). Dupa achitarea acestei taxe, in maxim 5 zile o sa primesti de la noi propunerea de design, realizata in conformitate cu cerintele si ideile tale.
  Daca doresti sa faci modificari la design, poti cere 3 modificari* gratuite. Dupa cele 3 modificari, fiecare alta modificare se va taxa cu 50 lei (TVA inclus).
  *Modificarile pot fi de orice fel: schimbare culori, poze, aranjare text, dimensiuni, elemente, etc., dar nu va recomandam sa irositi modificarile pe aranjarea textului, care se va face gratuit dupa ce lansati comanda finala.

 • Cand invitatia arata asa cum ti-ai dorit, aprobi design-ul si achiti avansul de 50% din valoarea comenzii, produsele vor intra in productie iar noi le vom expedia in maxim 7 zile lucratoare.

 • Taxa de exclusivitate

  Ne rezervam dreptul de a comercializa modelul realizat pentru tine, in cadrul gamei noastre de produse.

  In cazul in care iti doresti ca modelul realizat pentru tine sa nu mai fie utilizat niciodata, poti achita taxa de 1000 lei care iti garanteaza exclusivitatea design-ului creat.