LUNI - VINERI

SAMBATA

DUMINICA

09:00 - 18:00

Inchis

Inchis

INFORMATII & COMENZI

WHATSAPP

0749 86 18 18

0749 86 18 18

GARANTIA satisfactiei*

vezi detalii

Livrare gratuita prin curier la comenzi peste 800 lei

150+ MODELE DE INVITATII

100% PERSONALIZABILE

Servicii

Invitatie
demonstrativa

Ca sa te asiguri ca invitatiile sunt exact asa cum iti doresti, iti trimitem prin curier o invitatie demonstrativa, pe care sa o poti vedea inainte de a imprima toate invitatiile.

MOSTRE DE
INVITATII

Vrem sa fii sigur de calitatea invitatiilor noastre inainte de a comanda si de aceea iti trimitem mostre gratuite, direct la tine acasa.

Invitatii
unicat

Daca nu ai gasit un model care sa ti se potriveasca, iti cream invitatia pe care ti-o doresti, ca sa se potriveasca perfect cu tema nuntii tale.

PERSONALIZARE
DUPA TEMA

Personalizeaza-ti invitatiile prin adaugarea anumitor detalii, schimbarea culorilor sau chiar combinarea dintre elementele mai multor invitatii, astfel incat sa se potriveasca perfect temei nuntii voastre.

Invitatie
ELECTRONICA

Daca iti doresti ca unori prieteni carora nu le poti trimite invitatia fizic sa le trimiti invitatia in format electronic, iti cream invitatia ta in format electronic, ca sa poti avea o invitatie la fel de frumoasa!

Creare
concept

Alege unul dintre conceptele noastre de nunta pre-create sau iti putem crea un concept nou, special pentru nunta ta, pe baza unui brief detaliat.