LUNI - VINERI

SAMBATA

DUMINICA

09:00 - 18:00

Inchis

Inchis

INFORMATII & COMENZI

WHATSAPP

0749 86 18 18

0749 86 18 18

GARANTIA satisfactiei*

vezi detalii

Livrare gratuita prin curier la comenzi peste 500 lei

150+ MODELE DE INVITATII

100% PERSONALIZABILE

Despre noi

Pasiunea noastra este designul care prinde viata impreuna cu un carton de calitate, deosebit. Sa gasim acea combinatie ideala intre design si accesoriile care ar pune cel mai bine in evidenta printul rezultat. Iubim sa cream invitatii de nunta pe concept, cu atentie la fiecare detaliu in parte. Fondatoarea Forever After este Karin Badea, wedding planner certificat international. Pentru Karin fiecare nunta este diferita si fiecare cuplu are o poveste pe care o transmite prin detaliile evenimentului. Din acest motiv fiecare invitatie in parte are gama ei completa de accesorii de nunta, astfel incat povestea pe care o spune sa fie unitara. Tot din acest motiv luam fiecare comanda ca pe un proiect diferit, pe care il personalizam exact asa cum isi doreste clientul, ca invitatiile si accesoriile rezultate sa fie perfecte pentru acel eveniment, sa ajute clientii sa transmita sentimentul si imaginea potrivita conceptului lor.

Viziune

Sa fim alegerea numarul 1 la nivel european a mirilor care își doresc o nunta deosebita, personalizata, intr-o piata cu servicii la cel mai inalt nivel.

MISIUNE

Suntem o echipa de oameni pasionati, care acorda o deosebita atentie detaliilor si personalizarii produselor in functie de fiecare client, pentru ca noi credem ca detaliile fac diferenta, iar fiecare nunta trebuie sa ii reprezinte pe miri. Din acest motiv suntem flexibili si incercam sa intelegem nevoile fiecarui client, astfel incat sa le oferim papetaria si accesoriile care sa se plieze perfect pe stilul si tema nuntii lor.

Credem ca alegerea papetariei de nunta trebuie sa fie una dintre cele mai placute experiente legate de nunta, o experienta asteptata cu entuziasm si nerabdare, motiv pentru care incercam sa le oferim clientilor nostri o astfel de experienta cat mai frumoasa.

Cream mereu modele si produse unice, tematice, bazate pe concepte noi, cu ajutorul carora clientii nostri sa isi poata organiza un eveniment deosebit. Ne dorim ca prin inovatia pe care o aducem in domeniu sa ridicam standardele si sa crestem nivelul pietei.

Valori

Integritate

Suntem corecti si facem mereu tot posibilul sa ne respectam promisiunile, iar daca ne este imposibil, anuntam din timp. Ne recunoastem intotdeauna greselile si ni le asumam.

Comunicare

Credem ca elementul cheie al oricarei relatii profesionale este comunicarea. O comunicare eficienta ne ajuta sa ne intelegem colegii, partenerii si clientii, astfel incat sa le oferim intotdeauna cele mai potrivite produse, servicii sau solutii.

Dezvoltare continua

Vrem sa fim mereu mai buni, personal si profesional si de aceea invatam si ne dezvoltam constant, astfel incat sa fim mereu cea mai buna versiune a noastra.

Contributie

Suntem recunoscatori pentru tot ceea ce am primit si ne-a ajutat in dezvoltarea noastra si vrem sa contribuim la randul nostru, ajutandu-i pe cei din jur sa isi atinga potentialul maxim.

Excelenta

Dam mereu 100% in tot ceea ce facem si oferim servicii de cea mai buna calitate. Incercam in fiecare zi sa fim mai buni decat am fost ieri.

Perseverenta

Ne propunem mereu obiective marete si stim ca singura modalitate prin care le putem obtine este disciplina. De aceea, nu ne oprim pana cand nu atingem toate obiectivele pe care ni le-am propus.

Inovatie

Cream mereu modele si produse unice cu ajutorul carora clientii nostri sa isi poata organiza un eveniment deosebit. Ne dorim ca prin inovatia pe care o aducem in domeniu sa ridicam standardele si sa crestem nivelul pietei.

Flexibilitate

Incercam sa intelegem nevoile fiecarui client in parte, astfel incat sa le oferim cele mai potrivite solutii si sa ne asiguram ca sunt multumiti de serviciile noastre.

Atentie la detalii

Credem ca detaliile fac diferenta si de accea punem un mare accent pe atentia la detalii.

Profesionalism

Suntem o echipa de profesionisti, pasionati de ceea ce fac, pentru care calitatea este extrem de importanta.

Lucru in echipa

O echipa atinge mult mai usor tintele propuse decat o singura persoana, motiv pentru care lucram intotdeauna in echipa. Suntem constienti ca putem avea succes doar ca echipa si ca sa reusim acest lucru, fiecare trebuie sa isi faca treaba perfect. De aceea, ne sustinem mereu unul pe celalalt.

Entuziasm

Suntem o echipa pasionata de ceea ce facem, cu teluri mari, si ne dedicam 100% atingerii acestora.

Atitudine pozitiva si proactiva

Avem intotdeauna o atitudine proactiva si pozitiva si credem ca atitudinea potrivita este cea care ne ajuta sa avem succes. Ne bucuram atunci cand clientii nostri vin cu idei noi sau provocari, pentru ca acestea sunt oportunitati de a ne testa si dezvolta si mai mult creativitatea.

ITI STAM LA DISPOZITIE

Consultantii nostri iti stau la dispozitie pentru a te ajuta
sa gasesti invitatiile perfecte!